Informatie over Café Vrienden van de Hoeck

 

Het bruin-/feestcafé van Bodegraven, gelegen midden in het centrum.


Wij zijn het gehele jaar elke dag geopend vanaf 15:00. U kunt bij ons terecht voor een gezellig praatje met een goed glas wijn, een heerlijk kop koffie of een perfect getapt biertje. Volg alle live-sportwedstrijden op ons groot scherm, zing mee met een spontane karaoke of doe een spelletje mee aan de bar. Kwaliteit, service en gezelligheid staat bij ons centraal.

Op vrijdag (17+) en zaterdag (18+) zijn wij een bar-dancing en de uitgaansgelegenheid van Bodegraven. Met livemuziek van DJ’s, Bands en artiesten maken van elk weekend een feest! Legitimatie verplicht | NIX18

In de zomer kunt u gebruik maken van ons terras dat plek biedt aan meer dan 35 gasten voor een kleine hap of een verkoelend drankje. Bij ons kunt u ook terecht voor uw catering, bedrijfsborrel, verjaardag of feest. Het afhuren van het café behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij organiseren regelmatig evenementen, blijf op de hoogte en volg ons op Facebook, Twitter of Instagram.
Voor meer informatie of reserveringen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gezellig doordeweeks, in het weekend feest! Volg ons en blijf op de hoogte!

Volg ons op

Excellent Support

sliderBusiness lite is built for any business, and offers intuitive theme options. If you do run into trouble we provide a Support Forum, and precise Documentation.